28 Березня 2024, 15:26 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб Букмоль: «Там, де водяться диковиська» - 3 Червня 2017

Літклуб Букмоль: «Там, де водяться диковиська»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Червня 2017 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Samosad
Адреса: м. Контрактова площа, вул. Спаська, 15
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: maryana_khemij
Кількість переглядів: 947


Чи можливо за одну добу перетворити невеликий, але дуже затишний куточок Подолу на сучасний та зелений сквер? Так, якщо на це є натхнення, енергія, крута команда з Samosad, кампанії «Міста для життя», спільноти Подоляночка та громади. 

Чи можливо за одну мить перетворити свою кімнату на цілий широкий світ із зоряним небом, джунглями, морем та човном? Так, якщо є уява та книжка Моріса Сендака «Там, де водяться диковиська» - одна з найвідоміших дитячих книжок-картинок у світі, послухати, побачити та творчо осмислити яку Букмоль запрошує усіх охочих на фантастичному сторітаймі вже цієї суботи.

Разом із розбишакою Максом, головним героєм цієї захопливої історії, ми здійснимо подорож або й справжню втечу до уявного острова з химерними чудовиськами, а потім влаштовуємо неймовірне перетворення на диковиськ і незабутній рейвах на майстер-класі!



Для дітей віком 3+. Де: Samosad (метро Контрактова площа, вул. Спаська, 15).
Читає українською Veronika Morgun за виданням: Там, де водяться диковиська / текст та ілюстрації Моріса Сендака / [переклад з англ. Володимира Шапорди]. — Харків : Читаріум, 2016.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar