20 Квітня 2024, 09:28 | Реєстрація | Вхід
/ «Книга рекордів Говорухи» Саши Кочубей - 26 Травня 2017

«Книга рекордів Говорухи» Саши Кочубей

Категорія: «Події»
Дата: 26 Травня 2017 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Chasopys EduSpace
Адреса: вул. Велика Васильківська, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1105


26 травня о 17:00 письменниця Саша Кочубей запрошує усіх в «Chasopys EduSpace» на презентацію своєї нової книжки - «Книги рекордів Говорухи», яка побачила світ у видавництві «Фонтан казок».
 
«Книга рекордів Говорухи» - книжка, в якій художньо описані рекорди одного звичайного українського хлопчика, який захотів потрапити в «Книгу рекордів Гіннеса». Це надзвичайно класна книжка, яка захопить вас з першої сторінки! Адже герой цієї книжки - Андрійко Говоруха на прізвисько Андроїд. І написала про його неймовірні рекорди письменниця Саша Кочубей, суперсмішну книжку якої - «Сім нескладух Говорухи» - ви, мабуть, уже встигли прочитати. А «Книга рекордів Говорухи» - іще більш хвацька, весела і капосна. Бо після суцільних нескладух у житті персонажа книжки Андрійка Говорухи з’являються справжні рекорди:
 
«Коли я вирішила писати продовження про пригоди Андрійка Говорухи, - розповідає письменниця Саша Кочубей, - син саме захоплювався рекордами Гіннеса. Він замовив «Книгу рекордів Гіннеса» на свято, щодня вивчав рекорди, а потім розповідав про найцікавіші мені. Я подумала, що таку цікаву тему можна смішно обіграти в книжці. Так з'явився сюжет про те, як Андрійко намагається встановити рекорд, щоб потрапити до «Книги рекордів Гіннеса» і прославитися. І таким чином вразити Євку та інших дівчат з класу. Якщо говорити про другу частину, то в ній читачі знову зустрінуться з Андроїдом, Юрчиком, Євкою, котом Монстром, Іванкою, які трохи подорослішали, але залишаються такими ж бешкетними. А ще читачі познайомляться з новою героїнею – чихуашкою Леєю. Сподіваюся, діти полюблять її так само, як Монстра».
 
Тож чекаємо вас 26 травня о 17:00 в «Chasopys EduSpace» за адресою: м.Київ, вул. Велика Васильківська, 30 (метро Площа Льва Толстого) — будемо встановлювати найсмішніші рекорди у світі і фіксувати їх у спеціальній «Книзі рекордів…».

До речі, перший рекорд ви встановите, коли знайдете «Chasopys EduSpace»: для цього треба подолати кодовий замок (на ньому натиснути «0») і піднятися на третій поверх.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar