23 Квітня 2024, 13:13 | Реєстрація | Вхід
/ «А скажіть, будь ласка…» Люцини Хворост у Харкові - 15 Травня 2017

«А скажіть, будь ласка…» Люцини Хворост у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 15 Травня 2017 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 778


Харківcька Книгарня «Є» і видавництво «Ярославів Вал» запрошують на презентацію книжки Люцини Хворост «А скажіть, будь ласка…», що відбудеться 15 травня за участю авторки. Початок – о 18.00.

Ця строката книжка, що творилася кілька років, являє собою поліфонію українських голосів – голосів, які належать нашим непересічним сучасникам, особистостям, які в реальному часі творять новітню українську культуру. Це письменники і мовознавці, меценати і громадські діячі, старші й молодші, і в кожного з них – своя істина, свій шлях, свій обрій і своя візія України.

Особливе місце у книжці належить Харкову – українському Харкову, його письменницькій громаді та гуманітарній інтеліґенції, імена якої протягом десятиліть Незалежності скромно притишувалися, – тоді як саме Харків, кажучи словами Максима Стріхи, і є той «стійкий маленький форт у ворога в тилу», без котрого немає України, яку ми знаємо.

Люцина Хворост – журналістка, поетка, прозаїк, літературний критик, співачка-шансоньє. Перекладачка з польської мови. Авторка трьох збірок віршів: «ГаЛЮЦИНАції» (2009), «Паперовий кораблик» (2010), «Скликаю птаство» (2015). Перекладала українською мовою есеїстику Кшиштофа Зануссі, мемуари Данути Валенси, фейлетони Стефанії Ґродзєнської, поезію Леопольда Стаффа. Створила близько чотирьох десятків пісень у стилі ретро-кабаре і традиційної естради. Лауреатка І Міжнародного конкурсу українського романсу ім. Квітки Цісик (2011).


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar