20 Квітня 2024, 05:20 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка Люцини Хворост «А скажіть, будь ласка…» - 24 Лютого 2017

Книжка Люцини Хворост «А скажіть, будь ласка…»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1007


Київська Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Ярославів Вал» запрошують на презентацію книжки Люцини Хворост «А скажіть, будь ласка…» (поважні інтерв’ю, невимушені балачки і дружні одкровення). Зустріч відбудеться 24 лютого. Початок — о 18.00. Ведучий — Михайло Слабошпицький.

У книжці зібрано 16 інтерв’ю з відомими письменниками та громадськими діячами: від Святослава Караванського, Володимира Базилевського і Максима Стріхи до Романа Коваля, Марини Павленко і Олени О’лір.

Ця строката книжка, що творилася кілька років, є поліфонією українських голосів – голосів, які належать нашим непересічним сучасникам, особистостям, які в реальному часі творять новітню українську культуру. Це письменники й мовознавці, меценати та громадські активісти, старші й молодші, і в кожного з них – своя істина, свій шлях, свій обрій і своя візія України.

Особливе місце у книжці належить Харкову – українському Харкову, його письменницькій громаді та гуманітарній інтелігенції, імена якої протягом десятиліть Незалежності скромно притишувалися, – тоді як саме Харків, кажучи словами Максима Стріхи, і є той «стійкий маленький форт у ворога в тилу», без котрого немає України, яку ми знаємо.

У програмі: невимушені балачки, дружні одкровення та ненав’язлива музика.
До участі запрошені: Володимир Базилевський, Роман Коваль, Володимир Науменко, Лариса Масенко, Лариса Вировець, Олена О’Лір.
Ведучі: Михайло Слабошпицький, Павло Щириця.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar