29 Березня 2024, 12:11 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Насіма Талеба «Чорний лебідь» - 11 Травня 2017

Презентація книжки Насіма Талеба «Чорний лебідь»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Травня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштновно
Місто: Київ
Місце: Клуб «Наш формат»
Адреса: пров. Алли Горської, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1009


11 травня о 19:00 «Наш формат» запрошує на першу презентацію довгoочікуваного українського перекладу знакового твору Насіма Талеба «Чорний лебідь». Презентація відбудеться в клубі «Наш формат» (пров. Алли Горської, 5).

Дискутуватимемо про питання, порушені в книжці, разом із перекладачем Миколою Климчуком, засновником «Нашого Формату» Владиславом Кириченком та Станіславом Подячевим, випускником kmbs та підприємцем у сфері віртуальних валют.

«Чорний лебідь» — це пристрасний, іронічний і глибокий екскурс у філософію, математику й епістемологію ймовірності, який приніс автору світову славу. Газета Sunday Times включила книжку до переліку 12 найвпливовіших книг, написаних після Другої світової війни. 
У цій книжці Насім Талеб – науковець, колишній трейдер і біржовий аналітик, математик і філософ, передбачив економічну кризу 2008-го року. 


Лише за перше десятиліття 21 століття людство пережило низку важких потрясінь: теракт 11 вересня 2001 року, війну в Осетії та світову фінансову кризу. Усі вони здавалися абсолютно неможливими – поки не відбулися. 

Насім Талеб називає такі непередбачувані події Чорними лебедями. Він уважає, що саме вони дають поштовх як історії людства загалом, так і життю кожного з нас.

Фінансовий гуру та філософ переконаний, що аби досягти успіху, тобі треба знати, як приручити Чорних лебедів. І він вчить цьому у своїй книжці.


Подія на Facebook: http://facebook.com/events/433235603703359/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar