28 Березня 2024, 23:00 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Піраміда Синтії» Олега Чаклуна - 29 Квітня 2017

Дитяча субота: «Піраміда Синтії» Олега Чаклуна

Категорія: «Події»
Дата: 29 Квітня 2017 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 983


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують на презентацію нової книжки популярного українського дитячого письменника Олега Чаклуна «Піраміда Синтії». Зустріч відбудеться у суботу, 29 квітня. Початок – о 12.00.

Допитливі, непосидючі, креативні – це про ваших дітей? Тоді їм точно сподобається неймовірно захоплююча пригодницька книжка-мультик Олега Чаклуна «Піраміда Синтії», в якій з’являється зовсім нова героїня – принцеса Синтія – невгамовна, винахідлива і дуже кмітлива дівчинка. Вона зовсім нетипова принцеса, хоча має тата-короля і живе у замку. Синтія знається на суперсучасних технологіях і має вірних друзів – роботів Тіка і Така і таємничого Дворецького. Вам цікаво дізнатися про неймовірні пригоди геніальної принцеси Синтії і її друзів? Тоді приходьте на презентацію книжки «Піраміда Синтії» разом зі своїми непосидючими і креативними дітьми – Олег Чаклун вас здивує!

І також ви дізнаєтеся про те, як з’явився образ Синтії, адже багато читачів книжок Олега Чаклуна знають його саме за образом Мікробота: 

"Образ Синтії з'явився десь разом з образом Мікробота, улюбленого супергероя українських дітей. Спочатку я написав оповідку про роботів Тіка і Така, потім вигадав Мікробота, а потім з'явилася Синтія як персонаж. За емоційністю і темпераментом Синтія дуже схожа на мою старшу доньку Єву. Саме тому я думаю, що багато дітей впізнають себе в цьому персонажі, бо справді сучасні діти дуже допитливі і знають набагато більше, ніж дорослі, особливо про сучасні технології, і їм буде цікаво про це прочитати”.

«Піраміда Синтії» відкриває нову науково-фантастичну «мультикову» серію від популярного українського дитячого письменника Олега Чаклуна. Пригоди невгамовної Синтії намалював молодий талановитий художник-мультиплікатор Тарас Сусак.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar