20 Квітня 2024, 07:08 | Реєстрація | Вхід
/ Проект «Мандри»: Розмова з Владом Беспаловим - 25 Квітня 2017

Проект «Мандри»: Розмова з Владом Беспаловим

Категорія: «Події»
Дата: 25 Квітня 2017 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 834


Тернопільська Книгарня «Є» запрошує на розмову з мандрівником Владом Беспаловим про традиції та звичаї Чехії в рамках проекту «Мандри». Захід відбудеться 25 квітня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Культура Чехії викликає у жителів цієї країни законну гордість за спадщину минулих століть. У Чеській Республіці більше двох з половиною тисяч старовинних фортець, замків і поселень. Над храмами і соборами Чехії працювали найкращі архітектори і художники різних епох. Багатство і різноманітність архітектурних стилів воістину вражає уяву. Чеський народ має культурні, релігійні та власні політичні особливості.

Переважна більшість мандрівників захоплюється архітектурними шедеврами Чеської Республіки, серед яких будівлі у стилі бароко, модерну, кубізму… Серед таких поціновувачів чеської культури і Влад Беспалов – мандрівник і викладач чеської мови в Україні. На заході він розповість про звичаї й традиції цієї близької та водночас такої загадкової країни.

Проект «Мандри»це зустрічі та розмови з мандрівниками, історії, які відбувалися з ними особисто, перестороги та поради, якими вони діляться з іншими.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar