19 Квітня 2024, 11:32 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «Коли приходить темрява?» Ксенії Циганчук - 20 Квітня 2017

Роман «Коли приходить темрява?» Ксенії Циганчук

Категорія: «Події»
Дата: 20 Квітня 2017 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 885


Хмельницька Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію гостросюжетного детективу від молодої української авторки Ксенії Циганчук «Коли приходить темрява», яка відбудеться у четвер, 20 квітня за участю авторки. Початок — о 18.30. Модераторка – Юлія Рахно.

Убивства, які скоює загадковий рівненський маніяк, стають дедалі жорстокішими та цинічнішими… Ставши першим, хто опинився на місці злочину, Назар тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява… Хтось стежить за квартирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара з дівчиною самим узятися за справу. Єдине, що їм відомо – вбивця щоразу звужує кола, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч… Інтуїція ніколи ще не підводила Назара, і він відчуває – лише маленьке зусилля, і він зазирне в очі вбивці…

Ксенія Циганчук – сучасна українська письменниця, яка народилася і мешкає в Рівному. За освітою – викладачка англійської та німецької мов. Друкувалася у рівненських періодичних видання, також її перу належить книжка «Дощ крізь сльози», що побачила світ у видавництві «Азалія». Лауреатка конкурсу «Коронація слова – 2016» і володарка премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль». Уперше за 16 років існування конкурсу «Коронація слова» домовленість про видання книжки була укладена прямо на сцені під час нагородження авторки.


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar