26 Квітня 2024, 14:34 | Реєстрація | Вхід
/ Юрій Урсой: Презентація Profi Plan в Харкові - 23 Березня 2017

Юрій Урсой: Презентація Profi Plan в Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2017 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 729


Харківcька Книгарня «Є» та Profi Plan запрошує на презентацію друкованої продукції Profi Plan від автора продукції Profi Plan Юрія Урсоя. Захід відбудеться 23 березня. Початок – о 18.30. На презентації будуть представлені позитивні щоденники, продукція для розвитку дітей, планувальники та планінги.

Бізнесмен з 20-річним досвідом управління компанією Юрій Урсой буде особисто розповідати про мотивації, правильне планування часу, розподiл пріоритетів і про досягнення цілей. Зустріч може бути корисна не тільки менеджерам і керівникам, але так само школярам і студентам.

ProfiPlan – унікальна авторська розробка і методика планування, розвитку та досягнення цілей. За допомогою цієї продукції ви зможете навчитись ефективно керувати часом, визначати пріоритети, планувати роботу, успішно крокувати до власної мети та досягати результатів. Органайзери для особистісного розвитку, щоденники, блокноти, розвивальні книжки для дітей, карти мрій та багато іншого. «Ми запрошуємо своїх однодумців і людей небайдужих, дорогі друзі, чекаємо вас!» — пан Юрій.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar