29 Березня 2024, 16:03 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація Молитовника Андрія Дудченка - 21 Березня 2017

Презентація Молитовника Андрія Дудченка

Категорія: «Події»
Дата: 21 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 745


Сумська Книгарня «Є» та видавництво «Дух і літера» запрошують на презентацію українського Молитовника православних вірян і книжок «Божественна літургія» та «Сповідь і причастя» авторства протоієрея Андрія Дудченка. Захід відбудеться за участю автора 21 березня. Початок – о 18.30. Модератор – Владислав Івченко.

Якою може бути молитва і літургія українських вірян сьогодні? Запрошуємо до живого спілкування про живу традицію — одвічні сенси й нові форми, втілені у виданнях «Духа і Літери».

Принципово новий «Молитовник православних вірян» з молитвою про єдність українського православ’я — це спроба відродити майже забуті класичні молитовні тексти та об’єднати в молитві розділених українських християн. Видання молитовника українською за підтримки УПЦ в Канаді (в юрисдикції Константинопольського Патріархату), як сподіваються укладач та видавці, буде прийнято відкритими до діалогу християнами з усіх українських православних юрисдикцій.

У книжках протоієрея Андрія Дудченка розповідається про смисл і значення Божественної літургії, Сповіді і Причастя. Крок за кроком автор роз’яснює простою і доступною мовою всі слова, молитви та дії, які промовляють, співають та роблять під час найважливішого богослужіння Православної Церкви, а також про те, як саме підготувати себе до великих Таїнств, щоб прийняти їх на зцілення душі й тіла. Всі тексти подаються двома мовами: церковнослов’янською та українською.

Протоієрей Андрій Дудченкосвященик Спасо-Преображенського собору в Києві, член Вченої ради Відкритого православного університету Святої Софії. Редактор сайту Kiev-orthodox.org. Автор книжок «Євхаристія: минуле, сучасне, вічне» (Київ, 2013), «Сповідь і причастя: практичні поради» (Дух і Літера, 2016), «Божественна літургія: путівник» (Дух і Літера, 2016); автор ідеї, упорядник «Молитовника православних вірян» (Дух і Літера, 2017).


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar