29 Березня 2024, 00:11 | Реєстрація | Вхід
/ Труднощі перекладу: зустріч з Андрієм Біласом - 15 Березня 2017

Труднощі перекладу: зустріч з Андрієм Біласом

Категорія: «Події»
Дата: 15 Березня 2017 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 771


Івано-Франківська Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують на зустріч з Андрієм Біласом — перекладачем з французької книжки Жана-Поля Дідьєлорана «Читець у ранковому експресі» та презентацію видання, що відбудеться 15 березня. Початок – о 18.00.

Про книжку Жана-Поля Дідьєлорана «Читець у ранковому експресі»:
Життя непримітного працівника книгобійні (заводу з утилізації книжок), чиє ім’я недоброзичливці перекручували на Блазень-Потвора, замкнулося в коло «дім — робота —дім», тож порятунком від одноманітної буденності стало читання вголос у ранковому експресі дорогою на роботу. Він сідав на початку вагона та читав сторінки з книжок, урятовані з черева книгодробарки. Це тривало б вічно, якби він не знайшов флешку зі щоденником молодої жінки на ім’я Жулі… Тепер його життя зміниться безповоротно!

Книжка отримала премію Мішеля Турньє; премію на фестивалі дебютного роману в Шамбері; Автор – двічі лауреат премії Хемінгуея.

Андрій Білас – доцент кафедри французької філології, кандидат філологічних наук. Займається перекладознавством, комунікативною лінгвістикою, колоквіалістикою, теорією розмовного мовлення, соціолінгвістикою та теорією комунікації.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar