25 Квітня 2024, 15:52 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Читаємо «Намалюй мені Різдво» - 28 Грудня 2019

Дитяча субота: Читаємо «Намалюй мені Різдво»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Грудня 2019 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 498


Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 6 до 9 років та їхніх батьків на читання з авторкою Ольгою Деркачовою оповідання «Намалюй мені Різдво» та майстер-клас із створення сніжинок. Захід відбудеться 28 грудня. Початок – о 14:00. Попередня реєстрація за номером 096 621 86 13 (Ірина).

У різдвяну ніч стаються дива: зорі сяють яскравіше, зимове повітря набуває казкового присмаку, починаються найцікавіші пригоди. Завжди хочеться подовжити цю радість, вловити невагомий, особливий різдвяний настрій. Зробити це дуже просто — різдвяний дух є в кожному оповіданні цієї збірки. Поряд з її героями відчуваєш красу і магію свята. Вони залюбки стають провідниками у світ, сповнений добра та любові. Ці історії солодкі, як мандаринки, зігрівають, як імбирний чай з медом, дарують надію, як перша різдвяна зірка. 

Ольга Деркачова - докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету (Івано-Франківськ). Членкиня Національної спілки письменників України. Лауреатка премій імені Івана Франка та Василя Стефаника. Нагороджена. відзнакою «Коронації слова».


28 грудня, 14:00. Книгарня «Є», Івано-Франківськ, Вул. Незалежності, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar