28 Березня 2024, 13:52 | Реєстрація | Вхід
/ «Тирамісу з полуницями» Йоанни Ягелло у Франківську - 14 Березня 2017

«Тирамісу з полуницями» Йоанни Ягелло у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1408


Івано-Франківська Книгарня «Є» та видавництво «Урбіно» запрошують на зустріч із Боженою Антоняк — видавцем підліткової літератури, перекладачкою, та презентацію українського перекладу книжки Йоанни Ягелло «Тирамісу з полуницями». Захід відбудеться 14 березня. Початок — о 18.00. Модераторка — Ольга Деркачова.

Божена Антоняк — українська перекладачка, мовознавиця-славістка, лексикографиня, видавець. Одна з першопроходців напряму підліткової та молодіжної літератури на українському книжковому ринку. У видавництві «Урбіно» вийшли легендарні серії книжок Люсі-Мод Монтгомері «Енн із Зелених Дахів», Барбари Космовської «Буба» та багато інших знакових книжок для українських підлітків.

В рамках зустрічі відбудеться презентація українського перекладу книжки Йоанни Ягелло «Тирамісу з полуницями» та попередньо перекладених книжок авторки – «Шоколад із чилі» та «Кава з кардамоном».

Про книжку «Тирамісу з полуницями»

У другом класі ліцею Лінка нарешті втілює свою мрію: вона створює власний блог, де регулярно пише про все, що здається їй важливим. Її кохання з Адріаном триває, дівчина на сьомому небі від щастя! І Лінка вже не уявляє собі життя без роботи, шукає її – і знаходить! За всім цим у неї дедалі менше часу на відверті розмови з подругою, Наталією. А в тієї багато чого змінилося...

Це книжка про те, як мало ми знаємо навіть про найближчих нам, найрідніших людей. Лінка не підозрювала, з якими проблемами змагається Наталія, не знала, що молодший братик має в школі серйозні проблеми, не здогадувалася, чому раптово змінилася Рута, у якої вона працює. На щастя, ніхто з нас не є самотнім островом. Головне – вчасно помітити, підтримати, допомогти.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar