28 Березня 2024, 21:20 | Реєстрація | Вхід
/ «День народження привида» Сашка Дерманського - 12 Березня 2017

«День народження привида» Сашка Дерманського

Категорія: «Події»
Дата: 12 Березня 2017 (Неділя)
Час: 15:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Літпаб «Крапка.Кома»
Адреса: вул. Антоновича, 14, метро Площа Льва Толстого
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1042


12 березня о 15:00 в літпабі «Крапка.Кома» (м.Київ, вул.Антоновича (Горького), 14, метро Площа Льва Толстого) письменник Сашко Дерманський презентує свою нову книжку «День народження привида», в якій йдеться про загадкових істот з нематеріального світу – привидів, але не тільки про них. Книжка побачила світ у видавництві «Фонтан казок» наприкінці лютого 2017 року. 

На презентації – так званому Дні народження цієї книжки – Сашко Дерманський пропонує погратися у привидів і поласувати смачними ірисками. Тож чекаємо усіх маленьких і великих прихильників творчості Сашка Дерманського!
Вхід вільний. 

У День народження до привида Сашуки Писуки прийдуть у гості всі його друзі-привиди – і Зловісна Марта, і Гарнюня Гапуня, і Балухатий Блюм, і Рудий Зуб, і Май Онес, і навіть Зелепонь Квартальна… І в кожного буде своя історія – химерна, розбишацька, страшненька, повчальна, добра – і неодмінно весела! Адже ці цікавущі казки розказав для вас найвеселіший український дитячий письменник, справжній улюбленець малюків Сашко Дерманський. А намалювала їх в оригінальній техніці акварелі по тонкому шовку найрадісніша українська дитяча художниця Любка Франко. А ще серед гостей-привидів буде хтось маленький, з голови до ніг загорнутий у простирадло, хто дуже любить смакувати ірисками. Цікаво, хто це?

На презентації книжки ви матимете можливість придбати книжку Сашка Дерманського «День народження привида» за видавничою ціною. Автограф автора безкоштовно!
Сторінка події у Facebook - https://www.facebook.com/events/234727623600979/


1 коментарів

avatar
Сміюсь із назв, особливо із "Зелепонь Квартальна". Авторів на цю назву надихнув часом не Квартал-95 ще у 2017 році? biggrin biggrin biggrin

Залишити коментар

avatar