19 Квітня 2024, 12:58 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Івана Андрусяка в Києві - 17 Червня 2018

Презентація книжок Івана Андрусяка в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Червня 2018 (Неділя)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Літпаб «Крапка. Кома»
Адреса: вул. Антоновича, 14
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1076


Хто ви – зайчик чи монстр? Приходьте 17 червня о 15:00 на справжній батл зайчиків і монстрів, на який перетвориться презентація нових книжок Івана Андрусяка «Зайчикова книжечка» і Олега Чаклуна «Монстри, що живуть у шафах». Готуйтеся до страшенно веселого дійства у формі ігор і змагання зайчиків і монстрів!

«Зайчикова книжечка» — одна з найкращих книжок одного з найкращих сучасних українських поетів Івана Андрусяка. Вір­шовані казки призначені для читання дитині вголос та першого самостійного дитячого читання. Це трохи пустотливі, іноді за­думливі, часто веселі, незрідка ніжні й неодмінно добрі історії, які Зайчик-тато розповідає своїм маленьким зайченятам, — а від­так з’ясовується, що всі ці пригоди трапилися з самим татом тоді, коли він був маленьким.


До нової книжки популярного сучасного українського дитячого пись­менника Олега Чаклуна «Монстри, що живуть у шафах» увійшли казки про наші страхи, які ми зазви­чай придумуємо собі самі — й самі їх лякаємося. Чаклун — справжній майстер у творенні яскравих, ефектних, коло­ритних, близьких дитині «мультикових» образів. Його кумедні мон­стри Малюк, Забіяка, Хвалько, Незграба, а особливо — Хтось із темряви неодмінно полюбляться маленьким читачам. А ключовою особливіс­тю цих казок є теплий ненав’язливий гумор, яким тонко просякнута вся оповідь. Письменник не насміхається зі страхів, якими так часто оповивають себе діти (та й дорослі також), а разом зі своїми читачами усміхається до цих страхів — і добра сила цієї усмішки така дієва, що легко перетворює монстрів на друзів.

Чекаємо з нетерпінням «зайчиків» і «монстрів» 17 червня о 15:00 у нижньому залі літпабу «Крапка. Кома» (м. Київ, вул. Антоновича, 14, орієнтир – метро Площа Льва Толстого). Запрошуємо вас приходити в образі зайчиків або монстрів :)

На презентації книжки можна буде придбати за видавничими цінами. Вхід вільний.

Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/451367338650430/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar