28 Березня 2024, 22:00 | Реєстрація | Вхід
/ Презентації «По той бік війни» Ірини Жураковської - 21 Лютого 2017

Презентації «По той бік війни» Ірини Жураковської

Категорія: «Події»
Дата: 21 Лютого 2017 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ, Львів, Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Велика Васильківська, 63А
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1456


У січні «Видавництво 21» представило своїм читачам роман, який демонструє свіжий погляд на події Першої світової війни, відкриваючи нові сторінки і теми. Це «По той бік війни» Ірини Жураковської. І вже у лютому авторка приїде до України спеціально, аби поспілкуватися зі своїми читачами. А у березні Ірина Жураковська презентує роман «По той бік війни» у Гамбурзі, познайомивши з ним українську спільноту Північної Німеччини. В організації презентації бере участь Українсько-німецька культурна спілка в Гамбурзі.
Презентації в Україні пройдуть у Книгарнях «Є» Києва, Львова та Луцька. 
  • Київ: 21 лютого, Книгарня «Є» (вул. Велика Васильківська, 63А), 18.30, модерує Анастасія Герасимова. 
  • Львів: 23 лютого, Книгарня «Є» (Проспект Свободи, 7), 18.30, модерує Галина Сафроньєва. 
  • Луцьк: 24 лютого, Книгарня «Є» (вул. Лесі Українки, 30), 18.30, модерує Ганна Луцюк. 
Ірина Жураковська«Видавництво 21», Книгарня «Є» запрошують на презентації, під час яких можна буде поспілкуватися про Першу світову війну, паралелі подій столітньої давності з сучасністю, історичні закономірності, про становлення незалежної жінки, Червоного хреста, про долі людей в умовах війни – кохання, пошук себе, пошук дому.

Головні герої роману – німець Бáстіан фон Деттен та француженка Констанс Шартьє – зустрічаються у французьких Арденах навесні 1914. Короткий і бурхливий роман закінчується вагітністю й весіллям, однак початок війни розкидає молодят по різні сторони фронту. Зв’язок між ними обривається, і для кожного починається своя війна і своя історія. Кожен мусить втратити все і знайти своє місце в житті, перевіривши на міцність усі свої переконання й самого себе. 
Книга на сайті видавництва: http://www.books-xxi.com.ua/products/po-toj-bik-vijni 



Ірина Жураковська народилася і виросла у м. Бровари на Київщині, закінчила Український гуманітарний ліцей та університет ім. Шевченка. На останніх курсах університету Ірина виграла грант на рік навчання у Швейцарії і з тих пір ніде не зупиняється надовго: Україна, Россія, Німеччина, Франція. За роки мандрівок Ірина встигла заснувати школу кельтських танців у Києві та волонтерську організацію з допомоги Україні у Гамбурзі. Місця, про які йдеться в романі, стали для авторки рідними, тому й описані з такою любов'ю. Однак де б не жила Ірина, вона ніколи не поривала міцного зв'язку з Україною, тому й роман вийшов таким українським, хоча події й відбуваються далеко звідси.


Інга Кейван, +38(096)532 92 36, ikeyvan7612@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar