24 Квітня 2024, 03:01 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова «Що для нашого міста роблять безпритульні люди?» - 25 Січня 2017

Розмова «Що для нашого міста роблять безпритульні люди?»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Січня 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 824


Львівська Книгарня «Є», Спільнота взаємодопомоги «Емаус-оселя» та ГО «Екоспільнота Львів» запрошують на розмову «Що для нашого міста роблять безпритульні люди?». Захід відбудеться 25 січня. Початок – о 18.30. Учасники: Галина Вдовиченко – письменниця, журналістка, Наталя Саноцька — учасниця спільноти взаємодопомоги «Емаус-оселя», а також учасники ГО «Екоспільнота Львів».

Ми живемо в суспільстві, в якому для безпритульних людей часто не лишається іншого способу вижити, ніж підбирати те, що викинули інші. Ми живемо в суспільстві, в якому люди бездумно експлуатують навколишнє середовище і викидають на смітник те, що ще можна використати.

Запрошуємо подискутувати на тему бездомності й екології, зокрема про те, як бездомні фактично несвідомо виконують велику екологічну роботу, чи не єдині займаються сортуванням сміття у нашому місті, але в той же час їхня робота не те, що  недооцінена, а ще й принизлива і висміюється суспільством.

Спільноти «Емаус», які об’єднують безпритульних людей в Європі, зуміли таке заняття перетворити на професійну екологічну діяльність на глобальному рівні. Такою ж діяльністю спільнота «Емаус – Оселя» займається у Львові. Яким є цей досвід для нашого міста? Як він поширюється в Україні? Чи зможемо ми навчитися цінувати кожну людину і кожну річ? Про це поговоримо під час заходу.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar