26 Квітня 2024, 00:30 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Галини Вдовиченко «Котохатка» в Луцьку - 15 Грудня 2019

Презентація книжки Галини Вдовиченко «Котохатка» в Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 15 Грудня 2019 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 583


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на серйозну розмову на «пухнасту» тему письменниці Галини Вдовиченко і другокласника Володимира Каліша та презентацію книжки «Котохатка» 15 грудня, у неділю. Початок — о 15:00.

Взимку безпритульним тваринам ведеться особливо важко. Будемо спілкуватися про відповідальність перед пухнастими та чим можна зарадити, якщо зустріли самотнє кошеня. А також спілкуватися про маленьких героїв із нової книжки Галини Вдовиченко «Котохатка».

Шестеро маленьких кошенят опинилися на зимовій вулиці, де їм холодно й голодно... Але вони не з тих, хто скиглить і впадає в розпач. Натомість кошенята гуртуються і перетворюють зиму у веселу забаву: бавляться у піжмурки, прокладають лабіринт у снігу, уявляючи себе археологами, будують дуже затишну снігову котохатку. А тоді знаходять чим її прикрасити. Герої-кошенята захоплять малюків своєю жвавістю та багатою уявою і підкажуть чимало ідей для зимових ігор.

Книжка-картинка Галини Вдовиченко і Наталки Гайди — це історія для малят про справжню дружбу і новорічні дива. Адже невдовзі кошенята знайдуть собі велику котячу родину – і це вже будуть пригоди 36 і 6 котів.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar