19 Квітня 2024, 22:17 | Реєстрація | Вхід
/ «Історія, варта цілого яблуневого саду» у Франику - 24 Січня 2017

«Історія, варта цілого яблуневого саду» у Франику

Категорія: «Події»
Дата: 24 Січня 2017 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 853


Івано-Франківська Книгарня «Є» та «Видавництво 21» запрошують на презентацію роману Максима Дупешка «Історія, варта цілого яблуневого саду». Зустріч відбудеться у вівторок, 24 січня. Початок – о 18.00. Модератор — Євген Баран.

«Історія, варта цілого яблуневого саду» – це локальна історія з універсальними змістами і смислами. Чернівці, які є основним тлом і контекстом роману, – це ніщо інше, як модель Європи. А в долях так званих маленьких людей кожен зможе побачити, відчути, впізнати частку, а то й значну долю, своєї родинної історії. Хронотоп роману досить широкий – від австро-угорської доби і до наших днів.


На тему питань історико-політичних, національних та універсальних, про мільйони доль так званих маленьких людей, які не зафіксовані у підручниках і томах з історії, але кожна із яких, варта цілого яблуневого саду, можна буде поспілкуватися 24 січня у книгарні «Є». Читачі зможуть почути від автора про його роман, історію роботи над ним, реальні факти, вимисли і домисли, про персонажів та їхні долі, прототипів, про те, як і із чого письменник збирав свій непростий, химерний, колоритний і винятковий смисловий світ.

Зустріч відбудеться в рамках промотуру Максима Дупешка містами України.

Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar