26 Квітня 2024, 13:08 | Реєстрація | Вхід
/ Казковий трамвайчик запрошує у зимові пригоди - 5 Січня 2017

Казковий трамвайчик запрошує у зимові пригоди

Категорія: «Події»
Дата: 05 Січня 2017 (Четвер)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: трамвай на зупинці «Контрактова Площа»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1219


Під час зимових канікул у Києві на Подолі знову гостинно відчинить свої двері Казковий трамвайчик. Київські дітлахи вже звикли до цієї незвичайної та напрочуд гостинної бібліотеки, в якій працюють привітні та вигадливі дитячі бібліотекарі. Вони здається вміють усе на світі: зробити гарні сувеніри, поробки, прикраси, листівки з будь-яких матеріалів, розмалювати дітей аквагримом, показати лялькову виставу, влаштувати імпровізований оркестр, співати, загадувати загадки…

Але найголовніше – у Національній бібліотеці України для дітей є багато гарних і цікавих дитячих книжок, і працівники бібліотеки приносять їх із собою до Трамвайчика, щоб почитати дітям. Це нові книжки українських та зарубіжних авторів, книжки з малюнками, казки, книги-іграшки та книги-ігри: віммельбухи, розглядалки, книжки з серії «Шукач» та багато інших.


27, 28, 29 грудня і 3, 4, 5 січня з 11.00 до 13.00 годин Казковий трамвайчик чекатиме на своїх відвідувачів на зупинці «Контрактова Площа». Трамвай у цей час не рухається, а стоїть на зупинці. Вхід вільний. Час перебування однієї дитини у Трамвайчику – 1 година.

Програма дитячого дозвілля реалізується Національною бібліотекою України для дітей спільно з комунальним підприємством «Київпастранс».

Подробиці на сайті Національної бібліотеки України: http://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=7802


0 коментарів

Залишити коментар

avatar