29 Березня 2024, 00:48 | Реєстрація | Вхід
/ «Супергерої» Олени Гусейнової їдуть у Київ! - 20 Грудня 2016

«Супергерої» Олени Гусейнової їдуть у Київ!

Категорія: «Події»
Дата: 20 Грудня 2016 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: кав'ярня «КофеТут»
Адреса: вул. Січьових Стрільців, 11
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 850


Чи є супергерої серед нас, а не лише у голівудських фільмах? І чи знайдеться місце Росомасі, Бетмену чи Спайдермену у віршах? На ці питання поетеса Олена Гусейнова відповідає однозначно: «Так!». 

Пересвідчитися у її правоті, послухати неймовірну поезію зі збірки «Супергерої» (ВСЛ) можна буде під час зустрічі з авторкою у вівторок, 20 грудня, в кав'ярні «КофеТут» (вул. Січових Стрільців, 11) в Києві, початок о 19.00. Модеруватиме розмову Саша Андрусик.

«Під час написання «Супергероїв» я прагнула створити поетичну книжку, а не поетичну збірку, — розповідає Олена Гусейнова. — Саме тому це не колекція дрібних розповідей, а одна велика історія. Вона починається, триває і завершується. У ній дуже конкретний простір розгортання і дуже конкретні герої, у суперсили яких я справді вірю. Але після того, як книжка була дописана, виникла потреба розхитати цю міцно сплетену тканину. Саме це відбулося у співпраці з ілюстраторами Творчої майстерні «Аґрафка». І це дуже цікавий досвід».


«Супергерої» — це книжка про і книжка для. Буденна недосконалість обертається в ній джерелом для знаходження (або втрати) суперсили. Тексти рухаються в ній від ретро-іміджів до вкрай сучасних образів. Герої рухаються містом, яке то засинає, то прокидається. Головна суперсила героїв книжки у тому, щоби знати і пам`ятати. Бетмен пам’ятає, що не може просто вбити Джокера. Спайдермен знає, що просте життя не починається ніколи.


20 грудня, 19:00. Київ, «КофеТут», вул. Січьових Стрільців, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar