18 Квітня 2024, 08:42 | Реєстрація | Вхід
/ «Нова людина» Наталки Ліщинської в Тернополі - 7 Грудня 2016

«Нова людина» Наталки Ліщинської в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2016 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 857


Тернопільська Книгарня «Є» та «Видавнича група КМ-Букс» запрошують на презентацію книжки Наталки Ліщинської «Нова людина», яка відбудеться 7 грудня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

«Нова людина» — антиутопія, яка ідеально відповідає всім вимогам цього жанру та вміло зазирає в геть не безхмарне майбутнє, показуючи його таким, на яке ми, люди, сьогодні заслуговуємо, якщо не почнемо змінюватися… І змінюватися не колись, а тепер. Це не просто вправно й талановито розказана фантастична історія, це спроба автора достукатися до наших сердець, до кожного з нас, бо майбутнє саме собою не відбувається, то ми своїми вчинками, діями чи навпаки байдужістю, зарозумілістю, вірою у всемогутність науки, творимо його. «Нова людина» — це перша ластівка талановитої та непередбачуваної, тим і цікавої у власному міфотворенні, Наталки Ліщинської.

Наталка Ліщинська пише фантастику: від казок і фентезі для дітей та підлітків до дорослої наукової й зоряної фантастики, філософської містики і міксу реалізму з вигадкою, котрі можна назвати авторською прозою. Несподівані повороти сюжетів і непередбачувані  фінали – фірмові «фішки» автора.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 25-44-59. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar