16 Квітня 2024, 21:13 | Реєстрація | Вхід
/ «Карпати на трьох»: Мідянка, Федорак, Зеленчук у Музеї - 26 Листопада 2016

«Карпати на трьох»: Мідянка, Федорак, Зеленчук у Музеї

Категорія: «Події»
Дата: 26 Листопада 2016 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9 (корп. 9)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 985


Видавництво «Брустури» запрошує на презентацію поетичної збірки Петра Мідянки, Назара Федорака та Василя Зеленчука «Карпати на трьох», що відбудеться 26 листопада в Музеї книги і друкарства УкраїниПочаток – о 18:00.

Що може статися, коли «Живий класик» із Закарпаття Петро Мідянка, «багатопрофільний літератор» зі Львова Назар Федорак і фортунний дебютант із Криворівні Василь Зеленчук зійшлися при однім поетичнім столі та й набуваютси. Набуваютси Карпатами! Троїсто, акордно, нерозділимо і водночас несмісимо, сольно. Може, це нове літугрупування... Може, проєкт на мить... Ту, в якій так хочеться ще тривати...

Над художнім оформленням збірки працював художник Богдан Поліщук, який створив унікальні ілюстрації навколо теми побуту горян.


Книжка «Карпати на трьох» отримала Персональну відзнаку Відповідального секретаря Форуму видавців у Львові 2016 року Богдана Тихолоза.

Учасники дійства: Петро Мідянка, Назар Федорак, Василь Зеленчук, а також автор передмови і модератор Ростислав Чопик і неперевершений дует музикантів у складі лавреятів міжнародних конкурсів Лідії Футорської та Сергія Хоровця.


26 листопада, 18:00. Вхід вільний. Київ, Музей книги і друкарства України, вул. Лаврська, 9 (корп. 9)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar