20 Квітня 2024, 08:59 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «П’ятий парк» Максима Гаха у Вінниці - 15 Листопада 2016

Роман «П’ятий парк» Максима Гаха у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 15 Листопада 2016 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 882


Вінницька Книгарня «Є» та літературна агенція «Discursus» запрошують на презентацію роману Максима Гаха «П’ятий парк», яка відбудеться 15 листопада за участю автора. Початок – о 18.00. Модератор – Сергій Рибницький.

Максим Гах – нове ім’я у нашому літературному процесі, і його дебютний роман «П’ятий парк» явище теж по-своєму нове. Нове у тому сенсі, що потрапляє воно в досі мало окреслену нішу на стику жанрової та серйозної, високої літератури (fiction та literature у англо-американській традиції), ввібравши у себе без перебільшення найкращі риси обох. Роман багатошаровий, поліфонічний та не піддається однозначному трактуванню (що в даному випадку є швидше його плюсом). Він пропонує як мінімум кілька прочитань.

«Тривожне передчуття незнаного майбутнього; передчуття катаклізму, врешті решт. Уся атмосфера роману чітко вписується у канву часу, який закинув до божевільної круговерті таких яскравих і часом таких трагічних подій усіх нас, усіх тих, хто звикли вважати себе маленькими людьми, випадковими спостерігачами грандіозного дійства Життя».
Антон Ткачук

Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar