25 Квітня 2024, 09:21 | Реєстрація | Вхід
/ Читання до Дня передчасно народжених дітей - 10 Листопада 2016

Читання до Дня передчасно народжених дітей

Категорія: «Події»
Дата: 10 Листопада 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: благочинний внесок 200 грн.
Місто: Київ
Місце: Нова Країна
Адреса: вул. Станіславського 3, офіс 50
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 835


10 листопада у просторі Нова Країна (вул. Станіславського 3, офіс 50), відбудуться Благодійні поетичні читання до Міжнародного дня передчасно народжених дітей  творчий вечір поета, барда, громадського діяча Андре Де і директора з розвитку книжкового проекту «Читайка», мами чотирьох дітей Вікторії Руденок.

Ми збираємося напередодні Міжнародного дня передчасно народжених дітей, щоб, поринувши у творчу атмосферу, допомогти зібрати 200 тисяч гривень для закупівлі медичного обладнання, яке подарує життя передчасно народженим дітям.

Щороку в нашій країні народжується близько 500 000 немовлят, 24 000 з яких з’являються на світ передчасно. Кожне врятоване життя такого малюка – безцінне. #Нетерплячки – так їх називають. Детальніше про проект Благодійного фонду «Свічадо», ТМ «Раненько», Української Біржі Благочинності, Асоціації неонатологів України та Асоціації батьків недоношених дітей «Ранні пташки» можна дізнатися за посиланням ubb.org.ua/

На гостей вечора чекають вірші, пісні, коротка проза в авторському виконанні та затишна атмосфера. Усіх бажаючих відвідати наш літературний вечір просимо про благочинний внесок у розмірі 200 гривень.

Зареєструватися на захід можна у Ольги Постолової за телефоном 098 012 44 16, або електронною поштою postolovaoo@ukr.net. Збір коштів відбуватиметься безпосередньо на заході. Запрошуємо всіх небайдужих поділитись теплом.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar