17 Квітня 2024, 00:12 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Олексія Геращенко у Броварах - 13 Червня 2015

Презентація книги Олексія Геращенко у Броварах

Категорія: «Події»
Дата: 13 Червня 2015 (Субота)
Час: 17:00
Місто: Бровари
Місце: Броварська міська бібліотека
Адреса: бульвар Незалежності, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: calvaria
Кількість переглядів: 1342


13 червня (субота) о 16:00 у Броварській міській бібліотеці (б-р Незалежності, 5) розпочнеться зустріч із автором «кальварійського» дебюту року — роману «Лише секунда», економістом і співзасновником простору Freud House Олексієм Геращенко.

Це — третя творча зустріч організована активістами в рамках освітньо-мотиваційної платформи «Brain Event» громадянської платформи «Нова країна», яка стартувала 5 квітня 2015 року. Гостями проекту вже були письменник-сатирик Владислав Івченко і дослідниця-етнолог Ірина Ігнатенко



Олексій Геращенко більше відомий як, економіст, експерт із управління фінансами, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи (kmbs), автор безкоштовного курсу «Фінансовий менеджмент» он-лайн університету Prometheus, лектор Відкритого Університету Майдану та активний учасник громадянських ініціатив щодо реформування економіки України. Проте його дебютна книга «Лише секунда», яка претендує стати одним із найцікавіших дебютів 2015 року, відкриває нам філософа. 



Нагадаємо, що продажі цієї новинки стартували в книгарнях 1 квітня, а офіційна презентація відбулася в рамках Книжкового Арсеналу. Це — оповідь про життя і смерть, сни і дійсність, почуття та вибір. Щоденник одного життя, яке увібрало десятки інших. Зрештою, це майже реальна історія про миттєвості, які змінюють життя, в якій живе казка про кожного з нас.

Видавництво «Кальварія»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar