18 Квітня 2024, 16:28 | Реєстрація | Вхід
/ Благодійний вечір з Братами Капрановими - 10 Листопада 2016

Благодійний вечір з Братами Капрановими

Категорія: «Події»
Дата: 10 Листопада 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: благодійний внесок від 100 грн.
Місто: Київ
Місце: хаб «Будинок вільних людей»
Адреса: вул. Кирилівська (колишня Фрунзе) 13Д
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 798


З Братами Капрановими завжди тепло, щиро та з гумором, незалежно від пори року, місця, погоди чи вашого настрою. Не вірите? Тоді приходьте на їхній «Добрий музично-літературний вечір» 10 листопада в Києві, і митці доведуть вам це особисто.

На вечорі в затишній залі хабу «Будинок вільних людей» ви почуєте трошки віршів, трошки музики, трошки прози з нової книжки «Забудь річки», а також фірмовий гумор від Братів Капранових. Кожен гість зможе забрати із собою додому гарний настрій, а також невеличкий сюрприз від організаторів.

Щоб потрапити на музично-літературний вечір, потрібно обов’язково зареєструватись за посиланням: https://goo.gl/Qhs2Yu. Долучайтесь також до заходу в Facebook.  
Вхідний квиток – ваш добровільний благодійний внесок (внески збиратиме на місці наша Добра Банка).

Тож чекаємо всіх охочих 10 листопада о 19:00 за адресою вул. Кирилівська (колишня Фрунзе) 13Д, хаб «Будинок вільних людей». Подія у Fb: http://facebook.com/events/347441208927145/


Серія добрих заходів покликана зібрати кошти на допомогу Хоспісу для літніх людей в м. Бровари під Києвом. Волонтери хоспісу опікуються більше ніж 20-ма самотніми бабусями та дідусями. У рамках кампаніїї на Спільнокошті вже було зібрано 100 тис. грн на автобус для хоспісу. Тепер триває збір 21 тис. грн на покриття  щоденних витрат (ліки, харчування, оренда та комунальні послуги).



Громадська ініціатива «КримSOS» створена 27 лютого 2014 як Facebook-сторінка для оперативного та об'єктивного висвітлення подій, які відбувалися в Криму. Незабаром організація стала надавати допомогу внутрішньо переміщеними особам із Криму та східної України. З липня 2014 КримSOS став виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні. КримSOS має представництва в Києві, Львові, Херсоні та Полтаві. Організація надає гуманітарну та юридичну допомогу переселенцям, інформує про події в Криму, займається програмами соціальної адаптації, розвитком місцевих громад переселенців, адвокаційними проектами, супроводом судових справ вимушено переміщених осіб.

За час існування організація КримSOS надала гуманітарну допомогу на суму понад 6 млн грн, пряму і непряму допомогу отримали понад 180 000 чоловік, консультацій надано більше 90 000, з них третина - юридичного характеру.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar