18 Квітня 2024, 23:56 | Реєстрація | Вхід
/ «З Духу й води». Творча зустріч з Тетяною Винник - 10 Листопада 2016

«З Духу й води». Творча зустріч з Тетяною Винник

Категорія: «Події»
Дата: 10 Листопада 2016 (Четвер)
Час: 15:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Чернігів
Місце: Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського
Адреса: вул. Коцюбинського, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 912


10 листопада о 15.00 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на творчу зустріч з письменницею, перекладачкою, волонтеркою, журналісткою, громадською діячкою, лауреатом премії ім. М.Коцюбинського Тетяною Винник (м. Ніжин). 

«З Духу й води» – саме так назвала свою творчу програму пані Тетяна. Цього дня на гостей зустрічі очікує чимало цікавого, зокрема, поетичний перформанс, відеопоезія, поетичні переклади Тетяни Винник з англійської – Сільвії Плат, Енн Секстон та Інґрат Йонкер, з болгарської – Дімчо Дебелянов, Христо Ботев, Елка Няголова, з польської – Барбара Грушка-Зич та Марлена Зінгер. 


А ще не менш цікавим буде і спілкування з самою авторкою, адже Тетяна Винник – це талановита поетеса, письменниця і перекладачка, у творчому доробку якої чотири поетичні збірки («Золотоноша», «Гетсиманська молитва», «Самоспалення дерева», «Прокинусь живою»), роман «Аборт», повісті та п’єси для дітей «Відлуння нашої хати», «Метелик і свічка» тощо, переклади з болгарської, польської, російської та англійської мов. Вірші Т.Винник перекладені іноземними мовами, за мотивами її поезій створено виставу «Венера та інші (портрет автентичної жінки)». 

З 2006 р. мисткиня є членом НСПУ, а з 2013 р. – членом Літературно-мистецької та артистичної Академії (Болгарія). Крім того, Тетяна Винник плідно працює в галузі журналістики та є активною громадською діячкою – організатором численних благодійних акцій та літературно-мистецьких фестивалів. Багатогранний творчий талант письменниці відзначений багатьма українськими й міжнародними літературними преміями та конкурсами. 

Не проґавте чудовий шанс поспілкуватися неординарною творчою особистістю, літературною і громадською діячкою Тетяною Винник


На всіх учасників зустрічі чекають неймовірні враження та цікаві сюрпризи.
Вхід вільний. Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar