17 Квітня 2024, 02:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Максима Беспалова у Києві - 7 Листопада 2016

Презентація книжок Максима Беспалова у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 07 Листопада 2016 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5, метро «Контрактова площа»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 938


Київська книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію нових книжок Максима Беспалова «Шлях на край світу» і «Ліхіє дев’яності: Кузня кадрів Дніпропетровськ». Захід відбудеться 7 листопада. Початок – о 18.30. Модератор – Дмитро Козак.

Максим Беспалов — молодий автор, мандрівник і блогер, що використовує пережиті події й відвідані місця як матеріал для власної творчості. До скель Чжанцзяцзе, що стали прообразом скель в «Аватарі», нещодавно додався і Шлях Святого Якова. Долання легендарної середньовічної дороги, що зараз стала туристичним маршрутом, супроводжувалося складанням похідних нотаток, вагоме місце в яких посідають приватні, живі історії людей. Поруч з історичним і побутовим вимірами Шляху перед читачем постане його людський вимір — стоптані сандалі спраглого до небуденного досвіду туриста.

Дев’яності роки в Україні багато хто запам’ятав як епоху розбою, бездержавності й межової бідності населення, проте є й ті, хто асоціює її зі свободою, небаченими економічними і політичними можливостями, творчістю. «Темпорівську» серію книжок про «ліхіє дев’яності» (яка вже містить опис епохи в Ужгороді, Сумах та Івано-Франківську) тепер доповнено й описом буремної доби у Дніпропетровську від Максима Беспалова.


Київська книгарня «Є», вул. Спаська, 5, метро «Контрактова площа». Тел.: (044) 351 13 38


0 коментарів

Залишити коментар

avatar