29 Березня 2024, 11:10 | Реєстрація | Вхід
/ «Перші українські роботи» Шинкаренка у Харкові - 1 Листопада 2016

«Перші українські роботи» Шинкаренка у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 01 Листопада 2016 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 830


Харківська Книгарня «Є» та видавництво «Люта Справа» запрошують на презентацію роману Олега Шинкаренка «Перші Українські Роботи», яка відбудеться 1 листопада. Початок — о 18.30.

Роман Олега Шинкаренка «Перші українські роботи» написаний у жанрі авантюрно-сатиричної наукової фантастики із гостро закрученим сюжетом. Більш за все автор любить порушувати жанрові канони та різноманітні літературні правила.

Події роману розгортаються в Україні через сто років після наших часів. Гібридна війна з Росією все ще триває, але дві країни домовилися, аби уникнути людських жертв, відправляти на лінію зіткнення лише роботів. Взагалі, роботи проникли у всі сфери людського життя: вони й на ринку, і в парламенті, і під землею, і в космосі. Поступово вони витісняють людей із їхніх звичних сфер життя, відбирають робочі місця, але не всі готові з цим змиритися.


Нібито лінійний і стандартний сюжет роздвоюється, розтроюється і починає пародіювати сам себе і всі відомі твори на цю ж тему: від «Казок роботів» Станіслава Лема до «Чи сняться андроїдам електровівці?» Філіпа Діка.

Харківська Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей». Тел.: (057) 731-59-49


0 коментарів

Залишити коментар

avatar