19 Квітня 2024, 10:54 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Олега Шинкаренка «Череп» у Дніпрі - 27 Червня 2017

Презентація роману Олега Шинкаренка «Череп» у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 27 Червня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 839


Дніпровська Книгарня «Є» та видавництво «Люта справа» запрошують на презентацію нового роману Олега Шинкаренка «Череп», яка відбудеться у вівторок, 27 червня за участю автора. Початок – о 18.30.

Роман Олега Шинкренка «Череп» досліджує ірраціональне коріння так званого «Русского мира», який призвів до росту агресії та мілітаризації сучасного російського суспільства. Персонажі роману – архетипова трійця билинних богатирів, сатирично трансформована сучасною російською дійсністю – подорожують із крайнього сходу Російської Федерації до України на танку Т-34, розфарбованому під гжель, щоб побороти міфічних бандерівців, придуманих піарниками московських медіахолдингів. Дорогою вони потрапляють у казкову реальність, яка пручається всім законам фізики, логіки та здорового глузду. Поступово герої втрачають всі гуманістичні орієнтири та зберігають єдину здатність – підкорятися гіпнозу пропаганди, який пестить монстра їхнього ресентименту.



Олег Шинкаренкоавтор романів «Кагарлик», «Перші українські роботи», «Череп». Пише статті й літературну критику для багатьох українських видань, а також для The Daily Beast (Нью-Йорк), Institute for War & Peace Reporting (Лондон) та Future Challenges (Гамбург).


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar