18 Квітня 2024, 04:21 | Реєстрація | Вхід
/ Одеський колектив Public Drama вперше в Києві - 22 Жовтня 2016

Одеський колектив Public Drama вперше в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 22 Жовтня 2016 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Білий Простір
Адреса: вул. Іл'їнська, 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 803


Музика Public Drama – не для широкого кола слухачів. Якщо ви полюбляєте нестандартну музику та українську поезію, вам неодмінно сподобається цей гурт. Тут не буде нічого зайвого – лише музика та поезія, голос і клавіші, які, об’єднавшись, створюють нові сенси та розставляють акценти. 

Ви здивуєтеся, коли почуєте, як актуально може пролунати епоха Розстріляного Відродження, як незвично можуть звучати пісні Nirvana та Muse, ОЕ та Скрябіна. А ще ми відкриємо вам нові імена та познайомимо з віршами сучасних поетів.

Public Drama – експериментальний проект Марії Тимощук (вокал) і Анастасії Бойченко (фортепіано). Творчість гурту нерозривно пов’язана з українською поезією ХХ і ХХІ століть – колектив надає музичних інтерпретацій ліриці як відомих митців, так і представників молодих поетичних кіл.


Наприкінці літа музиканти записали свій перший ЕР «Поезія», до якого увійшли композиції, написані на вірші українських поетів, серед яких Богдан-Ігор Антонич, Майк Йогансен, Іван Драч, Юрій Іздрик.

У червні 2016 року гурт увійшов до трійки найкращих виконавців на конкурсі вуличних музикантів в рамках Alfa Jazz Fest (Львів). Музиканти є резидентами «Театру вух» - першого в Україні аудіотеатру. За версією видання VGORODE.UA Public Drama є одним із п’яти одеських колективів з найбільш незвичайною музикою.


22 жовтня. Початок о 18:00. Вхід вільний. м. Київ, Білий Простір, вул. Іл'їнська, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar