25 Квітня 2024, 16:39 | Реєстрація | Вхід
/ «Кімната для печалі» Андрія Любки у Книгарні «Є» - 20 Жовтня 2016

«Кімната для печалі» Андрія Любки у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1048


У четвер, 20 жовтня о 19:00 у київській Книгарні «Є» відбудеться презентація нової прозової збірки Андрія Любки «Кімната для печалі». Вхід вільний.

За словами автора, існує дві однаково правильні стратегії: починати презентаційні тури з Києва та закінчувати тур гучною презентацією в столиці: 

«Я обрав другий варіант, – розповідає Андрій Любка, – бо це буде мій останній виступ цього року в Україні – відразу після Києва їду на два місяці закордон, де почну писати новий роман. Такі речі пишуться на самоті, в кімнаті для печалі. Тож перед довгим зануренням в одинокість і роботу хочеться бачити багато приємних облич, відповідати на питання й підписувати книжки. До зустрічі!».


«Кімната для печалі» – нова збірка сюжетно не пов’язаних між собою оповідань Андрія Любки, які, однак, можна вважати й романом, якщо прийняти тезу, що головним героєм цього роману є самотність. Покинуті, ревниві, зовсім юні й поглинуті спогадами про вже прожите життя – усі ці люди на межі відчаю знаходять власне місце для плекання туги, кімнату для печалі, захисну мушлю. Знаходять, бо знають: саме самотність – найприродніший стан людини.

Книжка побачила світ на початку вересня у видавництві Meridian Czernowitz. Її презентації вже відбулися у Чернівцях, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Бучачі. На черзі – Дрогобич (11 жовтня), Червоноград (11 жовтня), Луцьк (12 жовтня), Острог (13 жовтня), Рівне (13 жовтня), Золочів (14 жовтня) та Київ (20 жовтня).


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar