18 Квітня 2024, 13:45 | Реєстрація | Вхід
/ «Країна У, або казки чужим дітям» Євгенії Сенік у Харкові - 24 Вересня 2016

«Країна У, або казки чужим дітям» Євгенії Сенік у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 24 Вересня 2016 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 926


Харківська Книгарня «Є» та Видавництво «Книги-ХХІ» запрошують на презентацію книги Євгенії Сенік «Країна У, або казки чужим дітям». Зустріч відбудеться у суботу, 24 вересня. Початок – о 17.00.

Книжка молодої авторки з Луганська Євгенії Сенік «Країна У, або Казки чужим дітям» — це роман про еміграцію, про заробітчанську самотність і нестерпний сум за своєю домівкою. Україна — на 5-ому місці у світі серед країн із найбільшою кількістю емігрантів. Серед них – наші кохані, друзі, знайомі чи родичі. Хвиля міграції так чи інакше зачіпає усіх. Та чи можемо ми знати відчуття та почуття тих, хто покидає рідні домівки, хто кожного ранку, дня та вечора марить про свою Країну У? Євгенія Сенік зображає оголений нерв самотності людини, яка покидає Батьківщину, щоб у той же час врятувати в собі «українське»; людини, яка покидає свою дитину, аби читати «казки чужим дітям».

Проект реалізується за підтримки Програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом на національним фондом підтримки демократії.

Харківська Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей». Тел.: (057) 731-59-49


0 коментарів

Залишити коментар

avatar