25 Квітня 2024, 17:53 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Жаклін Сільвестр «Вундеркідз» - 21 Вересня 2016

Презентація книги Жаклін Сільвестр «Вундеркідз»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Вересня 2016 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Київський Будинок Книги
Адреса: вул. Льва Толстого, 11/61
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1724


21 вересня о 18:00 відбудеться презентація книги англійської письменниці Жаклін Сільвестр (Jacqueline Silvester) «Вундеркідз» та зустріч із самою авторкою.

«Вундеркідз» — це драйвовий та водночас романтичний трилер для підлітків. Критики вже порівнюють цю книгу з такими бестселерами, як «Дім дивних дітей» Ренсом Ріггз та «Дивергент» Вероніки Ротт.

Особливо варто зважити на той факт, що оскільки обидві бабусі Жаклін Сільвестр мають українське походження, письменниця вирішила розпочати презентаційний тур свого первістка саме в Україні.


Ніка іде до нової школи, таємничої академії про яку ніхто не чув і яка не має навіть веб-сайту. Неочікувані пригоди, любовний трикутник - це лише верхівка айсберга проблем, з якими доведеться зустрітися Ніці. Виявляється, що респектабельна Вілдвудська Академія зовсім не той учбовий заклад, яким він їй видався на початку. Розплатою за навчання в цьому «райському» куточку може бути те, без чого Ніка не уявляє свого життя…


Запрошуємо представників ЗМІ на презентацію до Київського Будинку Книги 21 вересня о 18:00 за адресою: Київ, вул. Льва Толстого, 11/61. Акредитація обов'язкова
Контакти: Олена Савицька, 050-462-52-53, ppt_adv@ukr.net


Сторінка «Вундеркідз» у Facebook: http://facebook.com/wunderkids.ua/
Офіційний сайт проекту: www.jacquelinesilvester.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar