19 Квітня 2024, 00:30 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: читання книжки «Лісова пісня» - 23 Лютого 2019

Дитяча субота: читання книжки «Лісова пісня»

Категорія: «Події»
Дата: 23 Лютого 2019 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Володимир-Волинський
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Ковельська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2230


Книгарня «Є» запрошує дітей віком 6-10 років та їхніх батьків на читання книги Лесі Українки «Лісова пісня» (переказ для дітей) (Видавництво «Київський Будинок Книги»). Захід відбудеться 23 лютого. Почато — об 11:00.

Колись дуже давно в заповідному куточку Волині шумів старезний, густий, предковічний ліс. Усього в ньому було вдосталь: і могутніх дерев, і чагарників, і джерел, і ягід з грибами та різної дичини. На галявинах росли небаченої краси квіти. Біля краю лісу повнилося водою велике озеро. Місцина дика, таємнича, але гарна в будь-яку пору року... Взимку ліс виблискував сріблом, як і зараз. Поміж дерев розстелилася снігова постіль, гілки їхні, у сріблястому інеї, сплелися у химерні мережива. Однак зима не вічна... З першими теплими промінцями сонця прокидається ліс, а разом із ним і усі його міфічні мешканці. Історія починається...

Пропонуємо нашим юним читачам та їхнім батькам поринути у загадковий, таємничий та містичний світ прадавнього волинського лісу. Де ми зустрінемося з чарівними героями, які мешкали, а можливо й досі мешкають, у нашій місцевості. Ми познайомимося з Тим, що греблі рве, з Русалками, Потерчатами, Водяником, Лісовиком, Тим, що у скалі сидить, Мавкою та іншими.

Поміж читанням насолоджуватимемося чарівною грою на сопілці, яку нам подарує Давид Середа, учень 2-В класу Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського. А ще – спробуємо оживити давній магічний символ чотирьох стихій.


Реєстрація за номером 093 815 80 38.
23 лютого, 11:00. Володимир-Волинська Книгарня «Є», вул. Ковельська, 6. Тел: (03342) 2 19 57


0 коментарів

Залишити коментар

avatar