26 Квітня 2024, 19:21 | Реєстрація | Вхід
/ Оксана Куценко на Відкритих читаннях ЛІТЕРА - 28 Серпня 2016

Оксана Куценко на Відкритих читаннях ЛІТЕРА

Категорія: «Події»
Дата: 28 Серпня 2016 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: free
Місто: Чернігів
Місце: Вал, галявина навпроти першої гармати
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 953


Неймовірно швидко пролетіли три літні літературні місяці, і вже цієї неділі відбудеться закриття другого сезону ЛІТЕРИ. Гостем останнього заходу літнього сезону буде Оксана Куценко, котра презентуватиме свою поетичну збірку «Лялечки». І робитиме вона це не сама, а спільно з музикантами - Андрієм ЧАРУ та Настею КОВАЛЕНКО. 

Оксана Куценко - поетка, перекладач і куратор мистецьких проектів. Шкільні і студентські роки жила у Чернігові. Авторка трьох книжок віршів, одна з яких, «Лялечки», вийшла цього року у Видавництві Старого Лева

«Третя поетична збірка Оксани Куценко здебільшого про те, що всі ми трохи заховані, трохи занурені у свої власні схованки-лялечки. Але так не триватиме вічно, адже лялечка - це стан перед великою зміною, перед трансформацією, перед появою крил. Чудові тексти у супроводі дивовижних ілюстрацій Анастасії Стефурак - гарний привід для розмови про зміни, великі й дрібніші, про ідентичність та вміння її зберегти в безконечному плині всього, що довкола». 


ЛІТЕРА – це проект, котрий має на меті створення відкритого творчого простору в історичному центрі Чернігова. Формат проекту підходить для презентації літературних новинок від сучасних поетів та письменників, проведення лекцій та творчих вечорів, театральних перформансів, книжкових ярмарок. ЛІТЕРА дає можливість познайомити мешканців та гостей міста з відомими сучасними поетами, письменниками, культурологами, музикантами. 

Молоді автори-початківці мають шанс показати себе, бути почутими, і, можливо, знайти свого слухача! Окрім того, цей проект сприяє розширенню міжобласних та міжрегіональних зв’язків, розвитку внутрішнього туризму. 


Проект «ЛІТЕРА» на літературній мапі України: http://litcentr.in.ua/board/23-1-0-241


0 коментарів

Залишити коментар

avatar