20 Квітня 2024, 15:52 | Реєстрація | Вхід
/ СУПУТНИКИ на Відкритих читаннях «ЛІТЕРА» - 21 Серпня 2016

СУПУТНИКИ на Відкритих читаннях «ЛІТЕРА»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Серпня 2016 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: free
Місто: Чернігів
Місце: Вал, галявина навпроти першої гармати
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 757


Той, хоч раз бував на виставі театру-студії "Белый чемодан", або той, хто знайомий з харизматичними та цікавими акторами театру, буде радий прийти та послухати авторські вірші акторів під акомпанемент відомого музиканта Дмитра Нечая. Усі інші матимуть чудову можливість познайомитись з талановитими акторами (і, водночас, поетами!), долучитись до творчості місцевих яскравих особистостей. 

Погода останнім часом дуже примхлива, тому слідкуйте за нашими анонсами в соціальних мережах: у випадку дощу можлива зміна локації!!! 
Не забувайте також і про буккросинг - наша поличка чекає на ваші книжки ;)


ЛІТЕРА – проект, котрий має на меті створення відкритого творчого простору в історичному центрі Чернігова. Формат проекту підходить для презентації літературних новинок від сучасних поетів та письменників, проведення лекцій та творчих вечорів, театральних перформансів, книжкових ярмарок. ЛІТЕРА дає можливість познайомити мешканців та гостей міста з відомими сучасними поетами, письменниками, культурологами, музикантами. 

Молоді автори-початківці мають шанс показати себе, бути почутими, і, можливо, знайти свого слухача! Окрім того, цей проект сприяє розширенню міжобласних та міжрегіональних зв’язків, розвитку внутрішнього туризму. 


Подія Вконтакті: https://vk.com/event127180310
Проект «ЛІТЕРА» на літературній мапі України: http://litcentr.in.ua/board/23-1-0-241


0 коментарів

Залишити коментар

avatar