18 Квітня 2024, 08:04 | Реєстрація | Вхід
/ ProмоваClub зі Стасіневичем: Стівен Кінг - 29 Липня 2016

ProмоваClub зі Стасіневичем: Стівен Кінг

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 29 Липня 2016 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: уточнюється
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 867


Письменник, чиї книжки входять до переліку бестселерів усіх часів, однак у літературних колах не здобули гідної поваги.  Людина, яка перелякала увесь світ та збудувала справжню імперію хорору.

Від самого початку Стівен Кінг вважався «жанровим письменником» і прокляття популярності зіграло з ним злий жарт, адже насправді творчість цього автора доволі різноманітна. Окрім трилерів, наукової фантастики та фентезі Кінг пише також історичні фантастичні романи. 

До речі, мало кому відомо, що Стівен Кінг – визнаний у світі «король жахів» – перший свій роман «Керрі» дістав зі смітника, куди спершу викинув від зневіри у власних силах.


Отож, 29 липня на Proмова Club читаємо та говоримо про оповідання «Той, хто хоче вижити», «Балада про гнучку кулю», «Крауч-Енд», «Домашні пологи», «Справа Ватсона» та «Людина у чорному костюмі».

Вирішувати, чи сприймати Кінга як серйозного письменника, будемо на чолі з докторантом Києво-Могилянської академії, літературним критиком, улюбленим лектором чисельних освітніх проектів Євгеном Стасіневичем 

Окрім розмов – за звичаєм – риторика та літературна мафія.
Приходьте – поговоримо про Стівена Кінга та жахливий успіх його творчості.

Коли: 29 липня, 19:00. Вартість: 50 грн. Реєстрація обов’язкова: https://goo.gl/d3i2KQ


0 коментарів

Залишити коментар

avatar