27 Квітня 2024, 03:37 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль ЛІТЕРА: відкриття другого сезону - 5 Червня 2016

Фестиваль ЛІТЕРА: відкриття другого сезону

Категорія: «Події»
Дата: 05 Червня 2016 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: free
Місто: Чернігів
Місце: Вал, галявина навпроти гарматної алеї
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: LIT_ERA
Кількість переглядів: 907


5-го червня розпочинає свій другий сезон проект ЛІТЕРА - літературний фестиваль, який відбуватиметься в Чернігові впродовж усього літа. Читання будуть проходити щонеділі о 18.00 в історичному центрі міста, на Валу. 

На імпровізованій сцені можна буде побачити як відомих сучасних авторів, так і починаючих. Коло читачів міста стає ширшим та загально охоплюючим завдяки постійному культурному діалогу, головним інструментом якого є слово. Якщо на початку фестивалю заходи відвідували від двадцяти до ста чоловік, то вже наприкінці першого сезону - до 200 осіб. Нагадаємо й про те, що завдяки підтримці аполітичних та некомерційних організацій ЛІТЕРА проводила літературні заходи й поза сезоном. 


5 червня ми відкриваємо новий сезон. І нашим гостем стане людина, добре відома поціновувачам сучасної літератури - ДМИТРО ЛАЗУТКІН

Цього літа на наших слухачів чекають зустрічі з молодими авторами-початківцями, а вже знайомі нам поети та письменники порадують публіку виступами в трішки іншому форматі. Окрім того, постійним другом та партнером фестивалю відтепер стане Чернігівська універсальна наукова бібліотека імені В. Г. Короленка. 

ЛІТЕРА, як і низка інших творчих проектів, організовується творчою групою "ЧЕ СТУДІО". Фестиваль є аполітичним. Відвідування усіх літературних зустрічей є безкоштовним. 

Слідкувати за новинами та анонсами літературних читань можна на сторінках фестивалю в соц мережах www.facebook.com/litera.festival , www.vk.com/litera.festival.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar