25 Квітня 2024, 10:47 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір з Ванею Якімовим «Рівно о Восьмій» - 24 Квітня 2016

Вечір з Ванею Якімовим «Рівно о Восьмій»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Квітня 2016 (Неділя)
Час: 21:00
Вартість: 150-300 грн
Місто: Київ
Місце: Український Дім
Адреса: вул. Хрещатик 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1267


Marco concert запрошує на новий проект Вані Якімова

«Рівно о Восьмій» - було прийнято рішення саме про таку назву наших літературних вечорів поезії та прози, оскільки всі інші варіанти, які у нас народжувалися, здавалися або занадто нудними та манірним, або зовсім простими й очевидними.

«Рівно о Восьмій» це той самий час, коли більшість людей вже закінчили працювати, перебудувалися на вечірній лад, забули або відволіклися від денних бурхливих емоцій. І ось в такі моменти, імовірно «Рівно о Восьмій», починаєш замислюватися про завтра, робити висновки, будувати плани і, звичайно, відпочивати. 

«Рівно о Восьмій» часто хочеться дружньої поради та приємного теплого слова. Саме тому ми вирішили назвати цикл наших літературних концертів "Рівно о восьмій" і ні хвилиною пізніше.

Цього разу центром нашої програми буде місто Київ і відомі кияни. Для вас у виконанні Вані Якімова прозвучать вірші, роздуми і спогади Віктора Некрасова, Миколи Амосова, Леоніда Бикова, Михайла Булгакова та багатьох інших наших славетних земляків.

Ми почуємо головні слова про кохання, а також історії долі самих авторів, які будуть цікаво сплетені з їхніми творами й центральними вулицями нашого прекрасного міста.

▶ Купити квиток онлайн http://marcoconcert.com/ (від 150грн)
▶ Квитки в касах: http://marcoconcert.com/ticket-office
☎ (050) 4-622-622, (044) 240-26-22


0 коментарів

Залишити коментар

avatar