23 Квітня 2024, 19:47 | Реєстрація | Вхід
/ Сергій Гандлевський та Аркадій Штипель в «Купідоні» - 21 Квітня 2016

Сергій Гандлевський та Аркадій Штипель в «Купідоні»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Квітня 2016 (Четвер)
Час: 19:30
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1155


21 квітня Видавництво Laurus запрошує до кнайп-пабу «Купідон» слухати чудову поезію Сергія Гандлевського і Аркадія Штипеля та спілкуватися!

Сергій Гандлевський, що приїздить до Києва на запрошення видавництва, російський поет, прозаїк, есеїст, перекладач. Лауреат премій «Антибукер», Мала Букерівська, «Північна Пальміра», Аполлона Григор'єва, «Поет», «Московський рахунок». Член журі низки літературних премій. Учасник поетичних фестивалів і виступів в Австрії, Англії, Німеччини, США, Нідерландах, Польщі, Швеції, Україні, Литві, Японії, Грузії, Хорватії, Туреччини. Лауреат Міжнародного фестивалю поезії «Київські лаври» (2009). Працює редактором у відділі критики і публіцистики журналу «Иностранная литература».



Аркадій Штипель - поет, перекладач, критик та есеїст. Переможець першого українського поетичного слему в рамках фестивалю «Київські Лаври», активний учасник українських культурних проектів. Завдяки блискучим перекладам Штипеля російський читач познайомився з творчістю Петра Мідянки, Богдана Ігора Антонича, та багатьох інших. Також Аркадій автор культового українського перекладу пушкінського «Мороз і сонце», та таких поетів, як Мандельштам, Ходасевич, Тютчев, Блок.

Вступне слово: Інна Булкіна, упорядник поетичної серії «Числа» (Кенжеєв, Ірванець, Мідянка, Рубінштейн, Жадан, Позаяк, Чухонцев, Гандлєвський), що вийшла у видавництві Laurus і отримала поетичну премію Antologia (2013 р.)
Модератор заходу: український поет, журналіст та філософ Вано Крюгер

21 квітня (четвер). Початок о 19:30. Вхід: вільний
м. Київ, Кнайп-паб «Купідон», вул. Пушкінська 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar