28 Березня 2024, 17:08 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нового випуску часопису «СВОЄ» - 7 Квітня 2016

Презентація нового випуску часопису «СВОЄ»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Квітня 2016 (Четвер)
Час: 11:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: корпус факультету соціології КНУ імені Тараса Шевченка
Адреса: проспект Академіка Глушкова, 4Д. Аудиторія 504 (поблизу ст. м. Виставковий центр)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 908


У новому випуску часопису «СВОЄ», присвяченому неакадемічним соціологічним практикам: статті, рецензії та інтерв’ю, що охоплюють проблеми залучення соціології у маркетинг, політичні технології, кризі академічного вибору молодих учених та ідентичності соціолога на ринку праці, викликам «полстерства» щодо соціологічної професії в Україні.

Невже фундаментальне знання аж таке зайве у прикладному маркетингу? Чи існує «громадська думка» про соціологію? Микола Рябчук у першій частині великої бесіди, розмірковує над проблемами експертного супроводу політики, маркетологи Ірина Раєцька та Наталя Колоденко пропонують оптимальні шляхи для молодих соціологів, які прагнуть професійно пов’язати себе з вивченням ринку. Також у випуску переклади лекції Джона Урі «Мобільність майбутнього, або Чи є життя після автівок?», та статті основоположника сучасної веб-аналітики Авінаша Каушика «Цифровий маркетинг в аналітика: п'ять смертельних міфів розвінчано» - є першими україномовними перекладами праць цих визначальних авторів.

Презентації передуватиме доповідь редактора часопису Володимира Шелухіна «Організація без спільноти: кілька дискусійних тез про підстави "молодіжної" науки» (11.40 - та ж локація).

Всеукраїнський соціологічний часопис «СВОЄ» - незалежний, некомерційний, колективний проект покликаний сприяти поліпшенню комунікації в середовищі соціальних науковців.

Захід відбудуться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та Ради молодих вчених факультету соціології Київського університету.

Деталі: http://facebook.com/events/1174641639247508/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar