29 Березня 2024, 14:46 | Реєстрація | Вхід
/ Незвичайна книжка для дітей Лариси Ніцой - 3 Березня 2016

Незвичайна книжка для дітей Лариси Ніцой

Категорія: «Події»
Дата: 03 Березня 2016 (Четвер)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Мистецький Арсенал
Адреса: вул. Лаврська, 10-12
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: alatyrka
Кількість переглядів: 1909


3 березня у Всесвітній День письменника в Києві відбудеться унікальний захід за участі дітей-візочників, чемпіонки параолімпійських ігор Світлани Трифонової, шоу-вумен Вікторії Федорчук, танцюристів-бальників у візках та чемпіона світу з латино-американської програми Валерія Бевзюка, оперного співака Годо, партнера проекту Ірини Ступки, видавця Івана Степуріна, письменниці Лариси Ніцой та британської ілюстраторки Еліни Елліс. 

Усі вони зберуться на презентацію книги сучасної письменниці Лариси Ніцой, яка вперше в українській літературі зробила головним героєм твору дитину у візку. Українські діти з інвалідністю нарешті отримали літературного героя, схожого на них, якого хочеться наслідувати. 


Спеціально на цю події з Великої Британії прилітає всесвітньо відома британська ілюстраторка Еліна Елліс, яка оформляла українську книжку про підлітка-візочника. Книжка називається «Дві бабуськи в незвичайній школі або скарб у візку», видавництва «Самміт-книга». 

Нещодавно аналогічний твір у Великій Британії англійського письменника набув величезного розголосу. 
«Допомагати дітям з інвалідністю, сприяти їхній соціалізації потрібно гуртом: книгами, фільмами, телепередачами, культурними заходами» – вважає дитяча письменниця. Проблема соціалізації людей з інвалідністю є надзвичайно важливою і в Україні, яка загострилася у зв’язку з війною на сході. 


Захід відбудеться 3 березня о 12:00 в Мистецькому АрсеналіДодаткову інформацію Ви можете отримати за телефоном 067-466-46-58 та на сайті www.nitsoi.com в рубриці Події.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar