19 Квітня 2024, 14:40 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч із Олександром Бойченком - 3 Березня 2016

Зустріч із Олександром Бойченком

Категорія: «Події»
Дата: 03 Березня 2016 (Четвер)
Час: 19:30
Місто: Чернівці
Місце: Літературний целанівський центр
Адреса: вул. О. Кобилянської, 51
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 924


У четвер, 3 березня, о 18:30 у Літературному целанівському центрі (м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться зустріч із літературним критиком, публіцистом і перекладачем Олександром Бойченком. Модератор – Лілія Шутяк.

Під час заходу ви дізнаєтеся, що таке сюжетна публіцистика, звідки беруться реальні та вигадані герої, навіщо людям розумової праці копати картоплю та чому кожна наша правда є правдивою лише на 50 відсотків. А також зможете поставити автору будь-які власні запитання і придбати старі та нові книжки Олександра Бойченка, що побачили світ у видавництві «Книги-ХХІ»



Олександр Бойченко – літературний критик, публіцист, перекладач. Автор збірок есеїстики: «Щось на кшталт Шатокуа», «Шатокуа плюс», «Аби книжка», «Мої серед чужих», «Більше/Менше», «50 відсотків рації». З польської переклав збірку оповідань Тадеуша Боровського «У нас, в Аушвіці...», роман Даніеля Одії «Тартак», п’єси «Пісочниця» і «Перший раз» Міхала Вальчака, «Валіза» Малґожати Сікорської-Міщук, «Тикоцін» Павела Демірського і Міхала Задари, а також кілька десятків творів «малої форми» Марека Гласка, Лєшека Колаковського, Юзефа Гена, Яна Гімільсбаха, Ольги Токарчук, Анджея Стасюка та ін. З російської – роман Віктора Єрофєєва «Хороший Сталін» та повість Ігоря Померанцева «Баскський собака».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar