18 Квітня 2024, 12:27 | Реєстрація | Вхід
/ «Вірші вночі» з Олександром Ірванцем - 25 Лютого 2016

«Вірші вночі» з Олександром Ірванцем

Категорія: «Події»
Дата: 25 Лютого 2016 (Четвер)
Час: 22:21
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Aroma espresso bar
Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1112


«Вірші вночі» повернулися! Канікули закінчилися і, ура! 
Новий сезон, їм влітку два роки, у них відро планів і дуже крута програма.

25 лютого. в Аромі на димитрова 5. о 21:21. Олександр Ірванець. Гумор, лірика і санітарочка Рая. Ну і гроші, традиційно на #таблеточкі. Любимо, чекаємо.

Олександр Ірванець — український письменник, перекладач. 17 квітня 1985 разом із Юрієм Андруховичем та Віктором Небораком заснував літературне угруповання Бу-Ба-Бу. Підскарбій Бу-Ба-Бу. З початку 2000-х рр. працює в драматургії та прозі. Твори перекладалися англійською, німецькою, французькою, шведською, польською, чеською, білоруською, російською, італійською, хорватською мовами.


Про проект «Вірші вночі». Щочетверга вночі в Aroma Espresso Bar звучить поезія. Улюблені українські поети, а також просто відомі та якісні люди – музиканти, продюсери, рекламісти, художники тощо, – читають власні поетичні тексти або ті вірші, котрі їх найбільше заворожують та надихають, і розповідатимуть чому. 

Всі кошти, зібрані від вартості входу на «Вірші вночі» передаються до Міжнародного благдійного фонду «Таблеточки», що займається допомогою важкохворим дітям, котрі перебувають на лікуванні в Київському центрі онкогематології «Охматдит».


Четвер, 25 лютого. Початок о 21:21. Вартість входу: 50 грн.
м. Київ, Aroma espresso bar, вул. Ділова (Димитрова), 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar