29 Березня 2024, 17:23 | Реєстрація | Вхід
/ Вірші Вночі: Олег Теплых. Пять минут под одеялом - 15 Грудня 2016

Вірші Вночі: Олег Теплых. Пять минут под одеялом

Категорія: «Події»
Дата: 15 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 21:21
Вартість: від 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Aroma Espresso Bar
Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 960


15 грудня у Проекті Вірші Вночі «Пять минут под одеялом» із Олегом Теплих. Дядя Тьопа, він же Олег ТЕПЛИХ, він же далекобійник з ніжним поглядом, він же говорить що не поет, а екскаватор.

З ним завжди зворушливий Петрович з сухим печивом, з ним ловити губами сніжинки і транслювати щось важливе по центральному телебаченню. З ним поїздки на Кубу і солдатик, який врятує світ, тримаючи в руках рибку в пластиковому пакеті. З ним красиво і смішно, а ще - дзвінко. Він трошки лукавить про «п’ять хвилин під ковдрою», тому що з ним не виходить коротких вечорів, і цей зимовий Четвер 15 грудня 2016 роки від різдва Христового, буде довгим і затишним.


Про проект «Вірші вночі». Щочетверга вночі в Aroma Espresso Bar звучить поезія. Улюблені українські поети, а також просто відомі та якісні люди – музиканти, продюсери, рекламісти, художники тощо, – читають власні поетичні тексти або ті вірші, котрі їх найбільше заворожують та надихають, і розповідатимуть чому. 

Всі кошти, зібрані від вартості входу на «Вірші вночі» передаються до Міжнародного благдійного фонду «Таблеточки», що займається допомогою важкохворим дітям, котрі перебувають на лікуванні в Київському центрі онкогематології «Охматдит».


15 грудня. Початок о 21:21. Вартість входу: від 50 грн
м. Київ, Aroma espresso bar, вул. Ділова (Димитрова), 5. Резерв столиків: 044 201 66 33
Група проекту «Вірші вночі» у Facebook: http://facebook.com/virshivnochi


0 коментарів

Залишити коментар

avatar