28 Березня 2024, 18:03 | Реєстрація | Вхід
/ Коля Кулінич у проекті «ВІРШІ ВНОЧІ» - 8 Грудня 2016

Коля Кулінич у проекті «ВІРШІ ВНОЧІ»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 21:21
Вартість: від 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Aroma Espresso Bar
Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1199


Закриття сезону ВІРШІ ВНОЧІ триває. Цього разу на гостей події очікує виступ співорганізатора проекту, людини, без якої цей рік «ВІРШІВ» точно не відбувся б.

Коля Кулінич - виробник краси і сенсів. Великий поет. Він дістає слово, вивертає його навиворіт і воно карбується, залишається в тобі, а потім довго звучить луною. Своїми текстами він може оголосити будь-яку облогу завершеною, і від цього одразу стає тепло, безпечно і трошки боляче. Тому що від правди буває боляче.

І ось ти слухаєш його, слухаєш, слухаєш, і розумієш, що тобі насправді хочеться бути цими жінками, яким він пише «я люблю», або яким він «розбиває серця на щастя»; хочеться бути його Нікодімом, що вірить у вічне життя; його літом, що молиться за нас усіх; його Декартом, який розтискає кулак; хочеться бути Леноном, який обов'язково вийде і тоді в центральному парку не буде ні прірви, ні ліній, ні снігу, ні дощу. І музика з ним ніколи не стає тихішою. Словом, його точно варто почути.


Про проект «Вірші вночі». Щочетверга вночі в Aroma Espresso Bar звучить поезія. Улюблені українські поети, а також просто відомі та якісні люди – музиканти, продюсери, рекламісти, художники тощо, – читають власні поетичні тексти або ті вірші, котрі їх найбільше заворожують та надихають, і розповідатимуть чому. 

Всі кошти, зібрані від вартості входу на «Вірші вночі» передаються до Міжнародного благдійного фонду «Таблеточки», що займається допомогою важкохворим дітям, котрі перебувають на лікуванні в Київському центрі онкогематології «Охматдит».


8 грудня. Початок о 21:21. Вартість входу: від 50 грн
м. Київ, Aroma espresso bar, вул. Ділова (Димитрова), 5. Резерв столиків: 044 201 66 33
Група проекту «Вірші вночі» у Facebook: http://facebook.com/virshivnochi


0 коментарів

Залишити коментар

avatar