19 Квітня 2024, 05:31 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна прогулянка з Вано Крюґером - 5 Грудня 2015

Літературна прогулянка з Вано Крюґером

Категорія: «Події»
Дата: 05 Грудня 2015 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: 45/90 грн.
Місто: Київ
Місце: Куренівка
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 886


Куренівська трагедія, Куренівський ринок, трамвайне депо – найперші асоціації з місцевістю, що лежить між Подолом, Оболонню і Сирцем. Але Куренівка ховає набагато більше цікавинок і таємниць, і кому, як не куренівському автохтону, поету Вано Крюґеру, про них розповідати. Якщо сидіння на одному місці лякає вас більше, ніж примхи погоди, в суботу, 5 грудня, о 12:00 запрошуємо на літературну прогулянку по Куренівці з поетом Вано Крюґером

Маршрут літературної прогулянки з Крюґером пролягатиме через промзону до заводу залізобетонних виробів і далі – до інституту надтвердих матеріалів імені Бакуля, до хатки Шевченка і Національного еколого-натуралістичного центру, Початкового училища імені Грушевського й Куренівського ринку. Завершиться прогулянка Куренівським депо імені Красіна та Кирилівською церквою – одним із найстарших храмів у Києві. У вас є чудова можливість доторкнутися до давнього району Києва, ґранично символічно навантаженого. Знакові імена, всесвітньо значимі відкриття, пам'ятки світового масштабу – про це все розкаже сміливий експериментатор, поет-некрокомуніст, автор книжки поезій «Вертеп на Куренівці» Вано Крюґер. 


Теплий одяг, зручне взуття, фляга з улюбленим напоєм і поетичний настрій – абсолютний must have.

Для участі у літературній прогулянці «Вертеп на Куренівці» з Вано Крюґером необхідно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/Q68aPk. Реєстрація триває до п’ятниці, 4 грудня 2015 року включно. Вартість прогулянки: 90 грн для пенсіонерів і студентів - 45 грн.


Початок прогулянки: о 12:00 в суботу, 5 грудня. Тривалість – близько 3 годин.
Місце зустрічі: платформа станції метро «Оболонь»
Якщо у вас є питання, пишіть нам на yizdetz@gmail.com

Група проекту «Їздець» у Facebok: http://facebook.com/yizdetz 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar