25 Квітня 2024, 18:23 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч в «Таємному товариству боягузів» | BaraBooka - 28 Листопада 2015

Зустріч в «Таємному товариству боягузів» | BaraBooka

Категорія: «Події»
Дата: 28 Листопада 2015 (Субота)
Час: 12:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня "Є"
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1289


Книгарня «Є» та Портал «BaraBooka. Простір української дитячої книги» запрошують на презентацію книжок Лесі Ворониної «Таємне товариство боягузів або Засіб від переляку №9» і «Таємне товариство брехунів або Пастка для синьоморда». Зустріч відбудеться 28 листопада. 

«Чи доводилось вам потрапляти у дивні й загадкові обставини? Ось ви біжите знайомою вулицею і раптом, провалившись крізь люк, опиняєтесь у секретному штабі Таємного Товариства­ Боягузів. Ваша рідна бабуся виявляється геніальною винахідницею, що створила часоліт, а Землю от-от мають захопити хижі космічні прибульці-синьоморди, які хочуть заразити людей вірусом страху. І порятунок людства залежить тільки від вас! 

А що б ви зробили, якби довідались, що на Землю має прибути десант космічних піратів-синьомордів? Мабуть, знизали б плечима й вирішили, що це дурний жарт?» 


Разом із письменницею і радіоведучою Лесею Ворониною ви обовязково знайдете вихід із будь-якої халепи, а НЕБОЯКИ від Катерини і Володира Штанко допоможуть подолати не лише прибульців, але і найбільші ваші страхи. 


28 листопада. Початок о 12:00. Вхід: вільний. 
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3 (метро «Золоті ворота»)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar